Kalenbergerpad 7, 8377HL, Kalenberg

Kanoverhuur Weerribben | Het Rietershuijs Kanoverhuur Weerribben | eenpersoons kano Kanoverhuur Weerribben | Canadese kano

Kanoverhuur Weerribben

Hoe kunt u de prachtige Weerribben beter ontdekken dan vanaf het water? Het Rietershuijs staat midden in de Weerribben, dus u vaart zo het natuurgebied in. U kunt bij ons terecht voor de bootverhuur van luxe en sportieve sloepen, punters en kano’s.

Tijdens de duur van COVID-19 kunt u bij ons een sloep huren,wel vragen wij u de regels na te leven van het RIVM.
Betaal de boot online dit houd het contact moment korter.
Ga met alleen gezinsleden in een boot of ga met een kennis in een boot.

Gaat u op pad, dan hebben we fraaie routes voor u klaarliggen. Vragen over onze kanoverhuur? Vraag ernaar en we denken graag met u mee. We weten de beste picknickplekken, visstekken, maar hebben ook mooie lange tochten en korte routes. En zijn er kinderen aan boord? Dan kunt u bij ons gratis reddingsvesten lenen.

Onze sloepen en punters zijn allemaal elektrisch aangedreven, dus duurzaam, milieuvriendelijk en fluisterstil.

Bekijk hieronder ons bootaanbod van onze kanoverhuur en reserveer direct. Is het onverwachts slecht weer? Dan verzetten wij de data voor u kostenloos.

Beleeft u de Weerribben liever vanaf het vaste land? Ook dan zit u goed bij ons. U kunt bij onze fietsverhuur terecht voor sportieve dames- en herenfietsen, e-bikes, stadsfietsen en tandems.

Eenpersoons kano

Tweepersoons kano

Canadese kano