Kalenbergerpad 7, 8377HL, Kalenberg

Hotel Café Restaurant Hotel Café Restaurant “Het Rietershuijs” is located in the most charming town of Kalenberg. This is located in the heart of the Weerribben National Park, which a few years ago was declared the most beautiful nature reserve in the Netherlands. A visit to the Weerribben will certainly convince you that this title was rightly awarded.

Café Restaurant

Hotel Café Restaurant “Het Rietershuijs” is met zijn fraaie ligging aan de oostzijde van de Kalenbergergracht een ideaal punt om uw dagje Weerribben te beginnen, of een rustpunt tijdens uw wandel-, fiets-, of vaartocht. Natuurlijk biedt ons prima restaurant ook de mogelijkheid uw dagje Weerribben af te sluiten met een heerlijk diner. En… niet alleen u, maar ook uw trouwe viervoeter is bij ons van harte welkom!

Hotel overnachting

Wilt u meerdere dagen genieten van de schitterende natuur van de Weerribben, of van de interessante oude stadjes in de omgeving, dan heeft Hotel “Het Rietershuijs” vijf onlangs geheel gerenoveerde luxe 2-persoons kamers ter beschikking. Verder heeft het hotel ook een prachtige eetzaal, een heerlijk terras aan eigen haven en de Kalenbergergracht.

Verhuur