Kalenbergerpad 7, 8377HL, Kalenberg

Sfeervol restaurant

Ons restaurant is gelegen in het mooiste natuurpark van Nederland, waar u na een lekkere middag op het water of op de fiets tot rust kunt komen en genieten van iets lekkers bij de borrel. Maar ook voor ontbijt, lunch of diner met gevarieerde gerechten bent u bij het Rietershuijs in Kalenberg op de juiste plek.

Onze chef past het menu regelmatig aan, want zo zegt hij: ”bij elke seizoen passen weer andere mooie gerechten en groentes”, die wij zoveel mogelijk uit de streek proberen te halen, het vlees bijvoorbeeld:
Dat is echt Drents weidevlees; dit vlees is afkomstig van koeien die hun hele leven in de drentse natuur hebben gestaan. Het gras dat de dieren eten bevat veel kruiden en is nauwelijks bemest en niet in aanraking geweest met chemische bestrijdingsmiddelen. En dat proef je terug!

Met mooi weer kunt u buiten eten op ons riante terras aan eigen haven met zicht op de Kalenbergergracht. In een van de nieuwe lounge zits, waar u buiten met uw gezelligschap gezellig kunt borrelen & dineren.

Het restaurant is ook te huur voor bruiloften & grote partijen tot maximaal 60 personen. Maar ook voor private dining, in een aparte ruimte die plek geeft aan 24 gasten. Deze ruimte ”de Leeskamer” kan ook uitstekend gebruikt worden voor vergaderingen als u uw relaties of klanten eens op een bijzondere locatie wilt uitnodigen!

Reserveer hier