Kalenbergerpad 7, 8377HL, Kalenberg

Luxe hotelkamers

Hotel Café Restaurant “Het Rietershuijs” in Kalenberg is drie jaar geleden grondig gerenoveerd. Daarbij zijn de zeven luxe kamers ook niet overgeslagen! Alle kamers zijn geheel nieuw gestoffeerd en opnieuw ingericht. Alle kamers zijn voorzien van boxsprings tevens staat er op iedere kamer een Nespresso koffiemachine en koelkastje natuurlijk is er WIFI op uw kamer. De vloeren zijn hygiënisch van een kwaliteit laminaat dus geen last van allergie. Zo zijn ook de kamers schitterend gerestyled en met een prachtig verlichtingsplan voorzien.

Iedere kamer heeft een eigen badkamer met (massage-) douche en toilet.
Ook beschikt iedere kamer over een privé balkon,zowel kamers met zicht op de haven maar ook kamers met zicht op het mooie Kalenberg. Verder zijn radio, televisie, minibar en automatische wekservice aanwezig.
Ook uw huisdier is bij Hotel Botutique“Het Rietershuijs” van harte welkom! (max. 1 per kamer) toeslag bedraagt € 8.50 per nacht. Na elk verblijf wordt de kamer grondig schoon gemaakt door een van onze interieur verzorgers.

Een verblijf bij Hotel Boutique “Het Rietershuijs” is ideaal voor sportvissers of vogelspotters: u kunt al voor dag en dauw op pad en staat dan al direct in het natuurpark.
Hotel Café Restaurant “Het Rietershuijs” is gelegen in een gebied vrijwel zonder verkeerslawaai, uw garantie voor een heerlijke nachtrust.
U zult zich hier dan ook echt te gast voelen.
Tip: Reist u met drie volwassen of groter kind boek dan de One person room erbij.

Tripadvisor-Logo