
Menu Diner

Voorgerechten
Broodplankje
Warm gebakken brood met een verrukkelijke dokkemerdip en zongedroogde tapenade €7,00
Soep van het moment
Dagelijks wisselende soep van onze chef € 7,00
Krokant gebakken geitenkaas
Een knapperige sensatie van geitenkaas omhuld met een gouden krokant laagje bovenop een frisse salade van rode biet met een honingdressing €11,00
Carpaccio
Met rode ui kappertjes/geschaade pamrmezaanse kaas en truffelmayonaise € 13,00
Gamba’s pil pil
Gamba’s pruttelend in een pittige olie doordrenkt met knoflook en rode peper €15,00

Hoofdgerechten
Kogelbiefstuk
Geserveerd met een rode wijnsaus of pepersaus precies naar wens gebakkenvan sappig rood tot perfect doorbakken €29,50
Gevulde ravioli
Gevuld met een luxe mix van truffel en bospaddenstoelen in een romige saliesaus € 22,50
Varkenshaas
Sappig gebakken, rose’ gegaard en overgoten met een fluweel zachte champignonsaus €25,50
Spareribs
Huisgemarineerde onweerstaanbare spareribs geserveerd met friet en een frisse salade € 27,00
Zalmfilet
Krokant gebakken op de huid, geserveerd met een verfijnde witte wijn saus €28,00
Ook is er bij ons aan de kinderen gedacht met leuke kinderen menu’s
Frietjes met kroket of frikandel en afsluiter kinderijsje met surprise.

Nagerechten
Dessert van de week
Wekelijks bedacht door een van onze getalenteerde chefs € 9,50
Dame blanche
Vanille-ijs overgoten met warme chocoladesaus een klassieker € 8,50
Creme brûlée
Combinatie van een klassieker met een verfrissende twist van yoghurtijs van perzik en maracuja € 9,50


Coffee specials
Irish Coffee
Jameson whiskey 9,50
Spanish Coffee
Tia maria 8,50
French Coffee
Grand Marnier 9,00
Dokkumer Coffee
Beerenburg 8,50