Vissen & overnachten in de Weerribben

De Weerribben-Wieden is een prachtig natuurgebied in de kop van Overijssel, deze omgeving met heldere visrijke wateren biedt enorm veel uitdaging voor recreatie- en sportvissers. Je vind hier onder andere: Brasem, Snoek, Snoekbaars, Baars, Ruisvoorn en en Blankvoorn, die zich niet gemakkelijk laten vangen. U kunt zelf opzoek gaan met de boot naar een goede visstek of gaan vissen in een van de twee aangewezen petgaten waarvoor je een dagvergunning kunt aanvragen in Ossenzijl. Ook krijgt van ons een waterkaart mee van het gebied. 
U zal zien dat vissen in de Weerribben een unieke ervaring is, er zijn weinig gebieden zo mooi en ongerept als de Weerribben-Wieden, houd uw ogen wel op de dobber want voor je het weet heeft u beet. 

Vissen doe je niet alleen maar vaak met je vismaat, èèn of meerdere dagen. Daarom bieden wij speciale visarrangementen mèt overnachting aan op basis van halfpension en eventueel een fluisterboot voorzien van hengelsteunen voor iedereen die er een paar dagen op uit wilt om mooie vis te vangen en daarna aan te schuiven voor een lekkere warme maaltijd!
Heeft u een eigen boot? Geen probleem deze kunt u kosteloos afmeren in onze eigen haven.


Een visarrangement is te boeken voor een midweek(ma t/m vrij) of weekend. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen via telefoon of email.

Natuurlijk bent u ook van harte welkom om een dag te komen vissen en gebruik te maken van een fluisterboot, deze kunt u reserveren onder het kopje verhuur. Graag in de opmerking aangeven dat u gaat vissen.De omgeving

De omgeving

Midden in "De Weerribben"

De omgeving is een paradijs voor wandelaars en fietsers. Om u van dienst te zijn hebben wij een aantal fiets- en wandelroutes voor u samengesteld.
Contact & adres

Contact & adres

Neem vrijblijvend contact op

Heeft u vragen, of wilt u meer weten over onze diensten? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder!
Vergaderruimte

Vergaderruimte

In oud-Engelse inrichting

Naast bij ons eten en overnachten, kunt u ook gebruik maken van ons vergaderruimte voor meetings en uiteraard combineren met diner of lunch.