Luxe boxsprings

Uit elkaar te schuiven

Kamers

Luxe 2-persoonskamers

Hotel Café Restaurant “Het Rietershuijs” in Kalenberg is vijf jaar geleden grondig gerenoveerd. Daarbij zijn de vijf luxe 2-persoonskamers ook niet overgeslagen! Alle kamers zijn geheel nieuw gestoffeerd en opnieuw ingericht. De bedden zijn vervangen door comfortabele box-springs die -naar believen- zijn te splitsen in twee éénpersoonsbedden.

Iedere kamer heeft een eigen badkamer met (massage-) douche en toilet.

Ook beschikt iedere kamer over een privé balkon,zowel kamers met zicht op de haven maar ook kamers met zicht op het mooie Kalenberg.

Verder zijn radio, televisie, minibar en automatische wekservice aanwezig, maar ook WiFi draadloos internet is beschikbaar voor onze gasten.

Ook uw huisdier is bij Hotel “Het Rietershuijs” van harte welkom! (max. 1 per kamer) toeslag bedraagt € 8.50 per nacht.

Een verblijf bij Hotel “Het Rietershuijs” is  ideaal voor sportvissers of vogelspotters: u kunt al voor dag en dauw op pad en staat dan al direct in het natuurpark.

Hotel Café Restaurant “Het Rietershuijs” is gelegen in een gebied vrijwel zonder verkeerslawaai, uw garantie voor een heerlijke nachtrust.


Van:

Tot:
Check beschikbaarheid 

De omgeving

De omgeving

Midden in "De Weerribben"

De omgeving is een paradijs voor wandelaars en fietsers. Om u van dienst te zijn hebben wij een aantal fiets- en wandelroutes voor u samengesteld.
Sfeervol restaurant

Sfeervol restaurant

Of buiten eten op ons terras

In onze sfeervolle eetzaal kunt u terecht voor een prima ontbijt, lunch, of diner. Natuurlijk serveren wij u ook graag een heerlijke snack.
Vergaderruimte

Vergaderruimte

In oud-Engelse inrichting

Naast bij ons eten en overnachten, kunt u ook gebruik maken van ons vergaderruimte voor meetings en uiteraard combineren met diner of lunch.